СПОДЕЛУВАЈТЕ: Да помогнеме на фамилијата Ѓоргиеви од Василево повторно да го изгради својот дом кој изгоре во пожар!

октомври 29, 2022

Да им помогнеме на фамилија Ѓоргиеви од Василево кој неодамна нивниот дом изгоре во пожар. Сите добри луѓе ширум целиот свет кои сакаат да помогнат и донират, тоа може да го направат на сметката подолу во фотографијата или онлајн на линкот кој ќе биде поставен веднаш под фотографијата.

КЛИКНИ ОВДЕ ЗА ОНЛАЈН ЛИНК ЗА ДОНАЦИЈА: https://www.gofundme.com/f/lets-help-build-a-new-home?sharetype=teams&member=22896741&pc=fb_co_campmgmt_m&rcid=r01-166689819008-dc93ee08562b11ed&utm_source=facebook&utm_medium=social&utm_campaign=p_lico%2Bshare-sheet&fbclid=IwAR03wZTKnPPXyuGRQ02Pj16bsQ-xkR0tYKGI8CAHWe5M0ideYGXJVNWcVtA

Споделете ја оваа вест доколку ви се допадна: