ЗГОЛЕМЕНА БЕЗБЕДНОСТА НА СООБРАЌАЈОТ НА ДЕЛНИЦАТА ОД ПЛОШТАДОТ „МАРШАЛ ТИТО“ ПОКРАЈ ХОТЕЛ „ЦЕНТРАЛ“

август 21, 2020

Коста Јаневски, градоначалник на општина Струмица:

Општина Струмица ја зголеми безбедноста и го подобри протокот на сообраќајот на делницата од плоштадот „Маршал Тито“ покрај хотел „Централ“ со поставување на гумени флуросцентни столбчиња.

Целта е да се намали непрописното паркирање и застој на улиците.

Споделете ја оваа вест доколку ви се допадна:

НАЈНОВИ ВЕСТИ