ЗБИРНИ ПРАТКИ ОД КИНА ДО МАКЕДОНИЈА: МАКЕДОНСКА КОМПАНИЈА МОЖЕ ДА ГО КУПИ ОД КИНА ОНА ШТО ВИ Е ПОТРЕБНО И ДОСТАВЕНО ДОМА – ЗБИРЕН, КОНТЕЈНЕРСКИ И АВИОНСКИ ТРАНСПОРТ!

јули 6, 2021

✅ Ние можеме да го купиме за вас она што ви треба од #Кина и истото да го доставиме безбедно до вашата врата!

✅ Контејнерски 💯💯💯
✅ Авионски 💯💯💯

Стоиме на располагање за вашите збирни пратки од Кина и целиутовари.

КЛИКНИ ОВДЕ ЗА ФЕЈСБУК ЛИНК: https://www.facebook.com/SmartTransportSolutionsMacedonia
МЕЈЛ: sales@smartransports.com

Споделете ја оваа вест доколку ви се допадна: