ЗАВРШИ РЕКОНСТРУКЦИЈАТА НА ДЕЛ ОД РЕГИОНАЛНИОТ ПАТ КАЈ КЛУЧКАТА КОН КУКЛИШ!

ноември 20, 2019

Заврши реконструкцијата на дел од регионалниот пат кај клучката кон населеното место Куклиш. Со реконструкцијата која што ја изврши Јавното претпријатие за државни патишта создадени се услови за нормално одвивање на сообраќајот на овој дел од излезот на Струмица.

Споделете ја оваа вест доколку ви се допадна: