Home

Perdormire
Струмица

ЗАВРШЕНИ АКТИВНОСТИТЕ НА КРУЖНИОТ ТЕК „АНСКА РЕКА“

Home

Комплетно се завршени активностите на кружниот тек „Анска река“ на крстосницата на булеварот „Гоце Делчев“

и улицата „Младинска“.

По ставањето на втор асфалтен слој на површина од 1.250 метри квадратни, денеска,

беше обележана хоризонталната сигнализација и поставена нова сообраќајна опрема.