Home

Perdormire
Екологија Струмица

ЗАПОЧНА РЕКОНСТРУКЦИЈАТА НА АТМОСФЕРСКАТА КАНАЛИЗАЦИЈА НА ДЕЛ ОД УЛИЦАТА „МЛАДИНСКА“ !

Home

Градоначалникот на општина Струмица Костадин Костадинов, пред малку на социјалните мрежи сподели дека денеска е започната реконструкцијата на атмосферската канализација на дел од улица „Младинска“.

„Почнуваме со реконструкцијата на атмосферската канализација на дел од улица Младинска. Зборот е збор!“ – објави Костадинов.