ЗАПОЧНА РЕКОНСТРУКЦИЈА НА УЛИЦАТА „ТОДОР ЧУЧКОВ“ И НА КРАК ОД УЛИЦАТА „ТОШО АРСОВ“ ВО СТРУМИЦА!

август 18, 2020

Деновиве започна реконструкцијата на улицата ,,Тодор Чучков” и на крак од улицата ,,Тошо Арсов” со вкупна површина од околу 600 метри квадратни.

Споделете ја оваа вест доколку ви се допадна: