ВРАБОТУВАЊЕ ВО СТРУМИЧКО: СЕ БАРААТ ОПШТИ РАБОТНИЦИ ЗА МЕБЕЛ И РАБОТНИЦИ КОИ ИМААТ ПОЗНАВАЊЕ СО ПЛОЧЕСТИОТ МЕБЕЛ ЗА МОНТАЖА И СКЛОПУВАЊЕ ЕЛЕМЕНТИ – „ЈАСЕН МЕБЕЛ“ НУДИ ОДЛИЧНИ УСЛОВИ!

август 5, 2022

Поради зголемен обем на работа и проширување на производството, компанијата „ЈАСЕН МЕБЕЛ – ТУРНОВО“ има потреба од повеќе позиции во делот на плочаст мебел.

ПОЗИЦИИ КОИ СЕ ПОТРЕБНИ:

– МОНТАЖА И СКЛОПУВАЊЕ НА ЕЛЕМЕНТИ

– ОПШТИ РАБОТНИЦИ

За аплицирање пратете CV на jasenmebel@hotmail.com или на телефоните: 071 239 758 и 071 239 738 или во просториите на „ЈАСЕН МЕБЕЛ-ТУРНОВО“.

Споделете ја оваа вест доколку ви се допадна: