ВРАБОТУВАЊЕ ВО СТРУМИЧКО: СЕ БАРААТ ГРЕДЕЖНИ РАБОТНИЦИ ОД СЕКАКОВ ПРОФИЛ – ДГТ „МАЈСТОР КОМПАНИ“ – БОСИЛОВО НУДИ ОДЛИЧНИ УСЛОВИ!

јануари 2, 2022

Поради зголемен обем на работа ДГТ “Мајстор Компани” – Босилово има потреба од градежни работници од секаков профил.

Заинтересираните кандидати да се обратат во канцелариите во Босилово или на телефонскиот број: 071 345 338

Споделете ја оваа вест доколку ви се допадна: