ВРАБОТУВАЊЕ ВО СТРУМИЧКО: АЛАЏОВИ КОМФОРТ ИМА ПОТРЕБА ОД ТАПАЦЕРИ СО РАБОТНО ИСКУСТВО!

јули 14, 2022

Фабрика за производство на столови Алаџови комфорт има потреба од ТАПАЦЕРИ со работно искуство. Информации на тел:078/214-963

Споделете ја оваа вест доколку ви се допадна: