ВРАБОТУВАЊЕ ВО СТРУМИЧКО: АГРОМАРКЕТ ИГОР-ВЛАДЕВЦИ ВРАБОТУВА ОПШТИ РАБОРНИЦИ ЗА ВО МАГАЦИН И ПРОИЗВОДСТВО!

мај 4, 2022

Поради зголемен обем на работа фирмата Агромаркет Игор с.Владевци, Струмица има потреба од работници за следниве работни позици:

– Општи работници за во магацин и производство.

Заинтересираните кандидати може да не контактираат на следниов тел.бр. 075 447 127.

Споделете ја оваа вест доколку ви се допадна: