strumica denes logo

ВРАБОТУВАЊЕ ВО СТРУМИЦА: „ТЕХНОИНГ“ ВРАБОТУВА ЛИЦА ЗА ИЗВЕДБА НА СИСТЕМИ ЗА ГРЕЕЊЕ И ЛАДЕЊЕ СО И БЕЗ РАБОТНО ИСКУСТВО!

Автор:

Датум:

август 24, 2021

Категории:

Реклама, Струмица

Автор:

Датум:

август 24, 2021

Категории:

Реклама, Струмица

Техноинг ДОО од Струмица се занимава со изведба на инсталации за греење и ладење и има потреба од работници со и без работно искуство. Повеќе информации на тел. број 078/320-020.