ВРАБОТУВАЊЕ ВО СТРУМИЦА: „ТЕХНОИНГ“ ИМА ПОТРЕБА ОД ЛИЦА ЗА ИЗВЕДБА НА ИНСТАЛАЦИИ ЗА ГАСНИ КОТЛИ, СОЛАРНИ СИСТЕМИ, ПОДНО ГРЕЕЊЕ И ДРУГИ ИНСТАЛАЦИИ ЗА ГРЕЕЊЕ И ЛАДЕЊЕ!

март 1, 2022

Вработуваме лица за изведба на инсталации за гасни котли, топлински пумпи, соларни системи, подно греење и други инсталации за греење и ладење. Заинтересираните лица може да се обратат во просториите на “Техноинг“ во Индустриска зона Север или на тел. 078/320-020.

Споделете ја оваа вест доколку ви се допадна: