ВРАБОТУВАЊЕ ВО СТРУМИЦА СО И БЕЗ ИСКУСТВО: СЕ БАРААТ ОПШТИ РАБОТНИЦИ ЗА РАБОТА ВО ПРОИЗВОДСТВЕН ПОГОН ЗА МЕБЕЛ!

декември 17, 2022

Струмичката компанија ДИМИ МЕБЕЛ ТРЕЈД вработува:

– ОПШТИ РАБОТНИЦИ СО И БЕЗ РАБОТНО ИСКУСТВО

Редовни и одлични месечни примања. Сите заинтересирани за подетални информации и пријавување, може да се јават на следниот телефонски број: 077 766 963

Споделете ја оваа вест доколку ви се допадна:

НАЈНОВИ ВЕСТИ