Home

Perdormire
Струмица

ВРАБОТУВАЊЕ ВО СТРУМИЦА: СЕ БАРААТ МОНТАЖЕРИ НА СВЕТЛОСНИ РЕКЛАМИ, ИЗЛОЗИ, БРЕНДИРАЊЕ НА ВОЗИЛА – „МЕГА ПРИНТ“ НУДИ ОДЛИЧНА ПЛАТА И УСЛОВИ!

Home

Струмичката компанја „Мега Принт“ има потреба од монтажери на светлосни реклами, излози, брендирање на возила и сл. Сите оние кои се заинтересирани може да се јават на следниот телефонски број: 071 253 552. Плата и услови одлични.