Home

Perdormire
Струмица

ВРАБОТУВАЊЕ ВО СТРУМИЦА: СЕ БАРА ПИЦА МАЈСТОР И ДЕВОЈКА ЗА РАБОТА ВО КУЈНА!

Home

„CRAFT“ вработува пица мајстор и девојка за работа во кујна. Сите оние кои се заинтересирани за подетални информации, може да се јават на следниот телефонски број: 070 611 693