strumica denes logo

ВРАБОТУВАЊЕ ВО СТРУМИЦА: СЕ БАРА МАГАЦИОНЕР\ПАКУВАЧ НА ПРАТКИ ЗА РАБОТА ВО МАГАЦИН ВО СТРУМИЦА!

Автор:

Датум:

јануари 20, 2021

Категории:

Реклама, Струмица

Автор:

Датум:

јануари 20, 2021

Категории:

Реклама, Струмица

Се бара магационер/ пакувач на пратки за работа во магацин во Струмица

Потребно работно искуство

Работно време 17:00h до 22:00h

Телефон за контакт 079 350 737