ВРАБОТУВАЊЕ ВО СТРУМИЦА: Се бара келнер/ка-шанкер/ка и помошник кувар/ка или кувар/ка!

ноември 17, 2022

„ПРИНЦ КАФЕ“ вработува:

– КЕЛНЕР/KA – ШАНКЕР/КА (1.000 ДЕН. ДНЕВНИЦА).
– ПОМОШНИК КУВАР/КА ИЛИ КУВАР/КА

Сите заинтересирани може да се пријават на: 078 298 017.

Споделете ја оваа вест доколку ви се допадна: