ВРАБОТУВАЊЕ ВО СТРУМИЦА:Печатница „3Д Биг Принт“ има потреба од работничка

јануари 3, 2022

Печатницата 3Д Биг Принт има потреба од работничка со или без работно искуство.

Сите заинтересирани може да се јават на 075/874-789 за повеке информации или во печатницата.

Адреса: Улица Маршал Тито број 69 ( на топчето)

ЗАДОЛЖИТЕЛНО ИСКУСТВО СО РАБОТА СО КОМПЈУТЕР!

Споделете ја оваа вест доколку ви се допадна: