ВРАБОТУВАЊЕ ВО СТРУМИЦА: Мини маркетот „ЕДЕЛВАЈС“ вработува едно лице!

август 3, 2022

Мини маркетот ПЕ-ЕМ ДООЕЛ „ЕДЕЛВАЈС“, вработува едно лице.

Локација: На градскиот плоштад во Струмица.

Телефон за информации и пријавување: 077 790 744

Споделете ја оваа вест доколку ви се допадна: