Perdormire
Реклама Струмица

ВРАБОТУВАЊЕ ВО СТРУМИЦА: КЛАСИК БЈУТИ ВРАБОТУВА ОПЕРАТОР ЗА ФИНАЛНА ДОРАБОТКА НА ПЕРДИЊА И ДРАПЕРИ!

Класик Бјути има потреба од оператор за финална доработка на пердиња и драпери.

Вашата креативност ќе ја надополните со професионална обука за работење по наши стандарди и принципи.

Плата: солидна и редовна.

Доколку сакате да бидете дел од нашиот тим, пријавете се на Вибер на 078 215 899