Perdormire
Реклама Струмица

ВРАБОТУВАЊЕ ВО СТРУМИЦА: ФРИЗЕРСКИ САЛОН БАРА ДЕВОЈКА ЗА РАБОТА – ИНФОРМАЦИИ НА 071 205 045!

Home

Ново вработување во Струмица. Фризерски салон бара девојка за работа, а сите оние кои се заинтересирани за подетални информациии, може да се јават на следниот телефонски број: 071 205 045