strumica denes logo

ВРАБОТУВАЊЕ ВО СТРУМИЦА: ЕТНО РЕСТОРАН „СТАРА КУЌА“ ВРАБОТУВА КЕЛНЕРИ И КЕЛНЕРКИ СО РАБОТНО ИСКУСТВО!

Автор:

Датум:

јули 25, 2022

Категории:

Реклама, Струмица

Автор:

Датум:

јули 25, 2022

Категории:

Реклама, Струмица

Етно ресторан „Стара куќа“ во Струмица вработува келнери и келнерки со работно искуство. Оние кои се заинтересирани за подетални информации и пријавување, може да се јават на следниот телефонски број: 071 777 194