Home

Perdormire
Реклама Струмица

ВРАБОТУВАЊЕ ВО СТРУМИЦА: „БАТЕРФЛАЈ“ ИМА ПОТРЕБА ОД ДЕВОЈКА ЗА РАБОТА НА НЕОПРЕДЕЛЕНО РАБОТНО ВРЕМЕ!

Home

„БАТЕРФЛАЈ“ во „Глобал“ вработува девојка за работа на неопределено работно време.Сите заинтересирани може да се пријават на следниот телефонски број: 071 310 120