Home

Perdormire
Реклама Струмица

ВРАБОТУВАЊЕ СО ОДЛИЧНИ УСЛОВИ СО И БЕЗ ИСКУСТВО: „ЕВРО-МЕБЕЛ“ ВО МОНОСПИТОВО, ИМА ПОТРЕБА ОД ТАПАЦЕРИ, КОВАЧИ И ДРВОПРЕРАБОТУВАЧИ!

Home

Евро-Мебел с.Моноспитово има потреба од тапацери, ковачи и дрвопреработувачи со или без работно искуство . Информации во просториите на Евро-Мебел с.Моноспитово секој работен ден од 08ч. до 15ч. или на тел.071-382-155