ВРАБОТУВАЊЕ: СЕ БАРА ШОФЕР СО ПОЛОЖЕНА Е КАТЕГОРИЈА – ПОДЕТАЛНИ ИНФОРМАЦИИ НА 072 237 190

март 9, 2022

Се вработува шофер со Е категорија во Струмица. Сите заинтересирани за подетални информации може да го исконтактираат следниот телефонски број: 072 237 190

Споделете ја оваа вест доколку ви се допадна: