ВРАБОТУВАЊЕ: СЕ БАРА ШОФЕР СО „Е“ КАТЕГОРИЈА СО ЛИЦЕНЦА ЗА ПРОФЕСИОНАЛЕН ШОФЕР – СЕ ВОЗИ НА РЕЛАЦИИ МАКЕДОНИЈА, БУГАРИЈА, СРБИЈА, ГРЦИЈА!

јануари 11, 2022

Транспортната фирма „Гошир Транспорт“ има потреба од шофер со „Е“ категорија со лиценца за професионален шовер. Се вози на релации Македонија, Бугарија, Србија, Грција. Камионот е церада со МК документи.

Телефонски броеви за пријавување: 077 809 414 и 078 401 601

Споделете ја оваа вест доколку ви се допадна: