strumica denes logo

ВРАБОТУВАЊЕ: ПИЦЕРИЈА „ЕЛИЗАБЕТ“ ВРАБОТУВА ПИЦА МАЈСТОР И КЕЛНЕР/КА – ПОВЕЌЕ ИНФОРМАЦИИ ВО ПИЦЕРИЈАТА!

Автор:

Датум:

август 9, 2021

Категории:

Реклама, Струмица

Автор:

Датум:

август 9, 2021

Категории:

Реклама, Струмица

Пицерија Елизабет има потреба од:

– пица мајстор
– келнер/ка

Сите заинтересирани нека се јават во пицеријата.