strumica denes logo

ВРАБОТУВАЊЕ: НАСКОРО ТОБАКО „БОБИ“ СО ОТВОРАЊЕ НА НОВО ТРЕТО ТОБАКО ВО СТРУМИЦА – СЕ БАРААТ ДЕВОЈКИ ЗА РАБОТА!

Автор:

Датум:

октомври 13, 2021

Категории:

Реклама, Струмица

Автор:

Датум:

октомври 13, 2021

Категории:

Реклама, Струмица

Познатото струмичко тобако „БОБИ“ поради отворање на ново трето тобако во Струмица, вработува девојки за работа. Сите заинтересирани може да се јават на следните телефонски броеви: 077-882-222 и 070-253-277