ВРАБОТУВАЊЕ: „МТТ СТИЛ ГРУП“ ВРАБОТУВА ДЕВОЈКИ И МОМЧИЊА НА ШАНК И КЕЛНЕРИ/КИ!

септември 13, 2021

„МТТ СТИЛ ГРУП“ вработува девојки и момчиња на шанк и келнери/ки. Условите се одлични! Сите заинтересирани може да се ајват на 078 298 017

Споделете ја оваа вест доколку ви се допадна: