ВРАБОТУВАЊЕ: „ЕВРО МЕБЕЛ“ ОД МОНОСПИТОВО, ИМА ПОТРЕБА ОД ДРВОПРЕРАБОТУВАЧИ И КОВАЧИ СО ИЛИ БЕЗ ИСКУСТВО!

мај 13, 2021

ЕВРО-МЕБЕЛ с.Моноспитово има потреба од работници на следниве позиции:

– Дрвопреработувачи
– Ковачи

Со или без работно искуство.
За информации јавете се на 071-382-155 или во просториите на Евро-Мебел

Споделете ја оваа вест доколку ви се допадна:

НАЈНОВИ ВЕСТИ