strumica denes logo

ВРАБОТУВАЊЕ: БУТИК „ФЕНДИ“ ВО „ГЛОБАЛ“ ВРАБОТУВА ДЕВОЈКА ЗА РАБОТА – УСЛОВИ ОДЛИЧНИ!

Автор:

Датум:

јуни 30, 2021

Категории:

Реклама, Струмица

Автор:

Датум:

јуни 30, 2021

Категории:

Реклама, Струмица

Познатиот бутик „ФЕНДИ“ кој се наоѓа во „ГЛОБАЛ“, вработува девојка за работа. Сите заинтересирани за подетални информации може да се јават на следниот телефонски број: 078 392 444. Условите се одлични!