strumica denes logo

ВРАБОТУВАЊЕ ВО СТРУМИЦА ВО „ГЛОБАЛ“ – „ПРИНЦ КАФЕ“ БАРА ШАНКЕР/КИ И КЕЛНЕР/КИ СО ПОЧЕТНА ДНЕВНИЦА ОД 1.000 ДЕНАРИ!

Автор:

Датум:

април 25, 2023

Категории:

Реклама, Струмица

Автор:

Датум:

април 25, 2023

Категории:

Реклама, Струмица

„ПРИНЦ КАФЕ“ во „ГЛОБАЛ“, вработува ШАНКЕР/КИ и КЕЛНЕР/КИ со почетна дневница од 1.000 денари. Работно време од 08:30 до 16:30 и втора смена од 12:00 до 20:30 часот. Сите заинтересирани може да се јават на следниот телефонски број: 078 298 017