ВРАБОТУВАЊЕ ВО СТРУМИЦА: ПРОДАВНИЦАТА ЗА ДЕЛОВИ „АВТОПРОМЕТ“ БАРА РАБОТНИК СО И БЕЗ РАБОТНО ИСКУСТВО!

февруари 27, 2023

Познатата струмичка продавница за делови „АВТОПРОМЕТ“ вработува работник со и без работно искуство. Сите заинтересирани за подетални информации, може да се јават на следниот телефонски број: 070 214 466.

Плата по договор!

Споделете ја оваа вест доколку ви се допадна:

НАЈНОВИ ВЕСТИ