strumica denes logo

ВРАБОТУВАЊЕ ВО СТРУМИЦА: КОМПАНИЈАТА „ОТПРЕСОЦИ“ ВРАБОТУВА ЗАВАРУВАЧИ!

Автор:

Датум:

ноември 9, 2023

Категории:

Реклама, Струмица

Автор:

Датум:

ноември 9, 2023

Категории:

Реклама, Струмица

Компанијата „Отпресоци“ вработува ЗАВАРУВАЧИ. Сите заинтересирани за подетални информации може да се јават на следниот телефонски број: 071 348 377.