strumica denes logo

ВРАБОТУВАЊЕ ВО СТРУМИЦА: ДИА-2 ДООЕЛ ВРАБОТУВА ДИСТРИБУТЕР!

Автор:

Датум:

февруари 11, 2023

Категории:

Реклама, Струмица

Автор:

Датум:

февруари 11, 2023

Категории:

Реклама, Струмица

ДИА – 2 ДООЕЛ вработува на позиција:

– Дистрибутер (Б и Ц категорија ).

Повеќе информации на телефонскиот број 075472122 или директно во просториите на Диа-2 ДООЕЛ на улица Славчо Василев бр.5.