ВРАБОТУВАЊЕ ВО СТРУМИЦА: „БАТЕРФЛАЈ“ ИМА ПОТРЕБА ОД ДЕВОЈКА ЗА РАБОТА НА НЕОПРЕДЕЛЕНО РАБОТНО ВРЕМЕ!

февруари 15, 2023

„БАТЕРФЛАЈ“ во „Глобал“ вработува девојка за работа на неопределено работно време.Сите заинтересирани може да се пријават на следниот телефонски број: 071 310 120

Споделете ја оваа вест доколку ви се допадна: