strumica denes logo

ВРАБОТУВАЊЕ: НОВООТВОРЕНОТО ТОБАКО ВО СТРУМИЦА „БОБИ 3“ ВРАБОТУВА РАБОТНИЦИ СО И БЕЗ РАБОТНО ИСКУСТВО!

Автор:

Датум:

април 13, 2023

Категории:

Реклама, Струмица

Автор:

Датум:

април 13, 2023

Категории:

Реклама, Струмица

Новоотвореното тобако во Струмица „БОБИ 3“ кое се наоѓа во близина на главната пошта, има потреба од работници со и без работно искуство. Сите заинтересирани за подетални информации и пријавување, може да се јават на следниот телефонски број: 077 882 222