ВРАБОТУВАЊЕ: НОВООТВОРЕНОТО ТОБАКО ВО СТРУМИЦА „БОБИ 3“ ВРАБОТУВА РАБОТНИЦИ СО И БЕЗ РАБОТНО ИСКУСТВО!

јуни 5, 2023

Новоотвореното тобако во Струмица „БОБИ 3“ кое се наоѓа во близина на главната пошта, поради зголемен обем на работа, има потреба од работници со и без работно искуство. Сите заинтересирани за подетални информации и пријавување, може да се јават на следниот телефонски број: 077 882 222

Споделете ја оваа вест доколку ви се допадна: