Home

Perdormire
Струмица

ВО ВТОРНИК ГРАЃАНИТЕ НА СТРУМИЦА ЌЕ МОЖАТ ВО СВОИТЕ ДОМОВИ ДА ОДНЕСАТ ОД БЛАГОДАТНИОТ ОГАН ОД ЕРУСАЛИМ!

Home

Како што информираат од Струмичката Епархија, граѓаните на Струмица од Благодатниот оган од Ерусалим во своите домови ќе може да однесат во вторник, тогаш кога завршува забраната за движење. Храмовите ќе бидат отворени од 08:00 до 15:00 часот. Христос Воскресе, Навистина Воскресе. За многу години Македонци!