Home

Perdormire
Реклама Струмица

ВО ТИАНДЕ-СТРУМИЦА: СТОП ЗА ВАШИТЕ БОЛКИ!

Home

СТОП на вашите БОЛКИ – Liquid-Patch –

До крајот на месец Октомври со -15% попуст !!!

Крем за тело – Течен фластер

Погоден за употреба од луѓе кои чувствуваат напнатост и стрес во коскениот систем, а особено зглобовите.

–Производот може да биде од корист за луѓето кои активно се движат, но исто така и на оние кои водат седечки животен стил. – Кремот има затоплувачки ефект, загревање на болката, смирување.

Го зголемува протокот на крв во зглобовите, ја подобрува општата циркулација на крвта.

Производот може да биде од корист за луѓето кои активно се движат, но исто така и на оние кои водат седечки животен стил.