ВО ТИАНДЕ-СТРУМИЦА: СТОП ЗА ГУБЕЊЕТО НА КОСАТА – „БИО РЕХАБ“ КОЛЕКЦИЈАТА ГО СТИМУЛИРА РАСТОТ НА НОВА КОСА И ГО ЗАЈАКНУВА ВЛАКНОТО!

јули 6, 2021


BIO REHAB-Колекција за раст на коса

– Стоп за губење на косата;
– Стимулира раст на нова коса;
– Го зајакнува влакното по целата должина;

Докажано дејство!

Колекцијата се состои од:

Шампон- https://kosta.tiandeprodukti.com/product/шампон-активатор-за-раст-на-косата/

Маска- https://kosta.tiandeprodukti.com/product/маска-за-раст-на-косата-bio-rehab/

Тоник – https://kosta.tiandeprodukti.com/product/тоник-активатор-за-раст-на-косата/

Повелете посетете не на нашата официјална фејсбук страна ТианДе Струмица

КЛИКНИ ОВДЕ: https://www.facebook.com/TianDeStrumica/

Споделете ја оваа вест доколку ви се допадна: