ВО ТИАНДЕ-СТРУМИЦА: СТОП ЗА БАКТЕРИИ И ГАБИ, ЛОШ МИРИС НА ПОТ, ЛОШ ЗДИВ, ХЕЛИКОБАКТЕРИ, СТОМАЧЕН ВИРУС, СИНУСИ СО ПРИРОДНИОТ ВУЛКАНСКИ КРИСТАЛ!

ноември 27, 2021

Природен вулкански кристал Алунит

https://kosta.tiandeprodukti.com/product/алунит/

СТОП за :
– бактерии и габи,
– лош мирис на пот,
– убоди од инсекти,
– лош здив,
– хелиобактери,
– чир на желудник,
– стомачен вирус,
– херпеси,
– гнојна ангина,
– алергии, црвенила и отоци,
– синуси
Тој е минерал од вулканско потекло со докажани антибактериски и антисептички својства ( неколку десетици пати помоќен од алхохолот).

Алунитот е хипоалерген, може да го користат трудници, асматичари и луѓе кој имаат алергија на класичните дезодоранси кој имаат лош состав.

Делува на површината на кожата и НЕ содржи честици кој ги затвараат потните жлезди а со тоа не ја нарушува природната фукција на кожата.

Не остава траги на облеката

Дејството на кристалниотот дезодоранс има и поширока примена.

Тој е ефикасен против каснувања од комарци и муви мали исекотини и гребнатини. Се користи и против инфекции во усната шуплина

КЛИКНИ ОВДЕ: https://www.facebook.com/TianDeStrumica/

Споделете ја оваа вест доколку ви се допадна:

НАЈНОВИ ВЕСТИ