ВО ТИАНДЕ-СТРУМИЦА: СТОП ЗА БАКТЕРИИ И ГАБИ, ЛОШ МИРИС И ПОТ, УБОДИ ОД ИНСЕКТИ, ЛОШ ЗДИВ И ДРУГО – КРИСТАЛЕН ДЕЗДОРАНС И СПРЕЈ НА БАЗА НА „АЛУНИТ“

јули 7, 2021

Кристален дезодоранс и спреј на база на ✔АЛУНИТ✔

СТОП за :
– бактерии и габи,
– лош мирис на пот,
– убоди од инсекти,
– лош здив,
– хелиобактери,
– чир на желудник,
– стомачен вирус,
– херпеси,
– гнојна ангина,
– алергии, црвенила и отоци,
– синуси
✔ Алунит – Природен вулкански кристал,
се користи две години;

https://kosta.tiandeprodukti.com/product/алунит/

✔ Алунит – спреј,
се користи една година;

https://kosta.tiandeprodukti.com/product/алунит-спреј/

Повелете посетете не на нашата официјална фејсбук страна ТианДе Струмица.

КЛИКНИ ОВДЕ: https://www.facebook.com/TianDeStrumica/

Споделете ја оваа вест доколку ви се допадна: