ВО ТИАНДЕ-СТРУМИЦА: РЕШЕТЕ ГО ПРОБЛЕМОТ СО ВАРИКОЗНИ ВЕНИ, ПОПУШТЕ КАПИЛАРИ, ХЕМОРОИДИ СО „СЛАВИТОН“ ГЕЛОТ!

јули 13, 2021

Славитон-гел

https://kosta.tiandeprodukti.com/product/фито-грел-за-нозе-славитон125-мл/

Решете го вашиот проблем со :

Варикозни вени, попуштени капилари,хемороиди.

-Славитон гелот :

– го ублажува заморот

– отекувањето на нозете,

– создава чувство на леснотија,

– ја подобрува циркулацијата,

– ги зајакнува ѕидовите на крвните садови (ги прави поеластични)

– спречува васкуларна мрежа.

Повелете посетете не на нашата официјална фејсбук страна ТианДе Струмица

КЛИКНИ ОВДЕ: https://www.facebook.com/TianDeStrumica/

Споделете ја оваа вест доколку ви се допадна: