strumica denes logo

ВО ТИАНДЕ-СТРУМИЦА: ПАСТА КОЈА ЈА ВРАЌА ПРИРОДНАТА БЕЛИНА И ЦВРСТИНА НА ЗАБИТЕ – EXTRA WHITE PRO!

Автор:

Датум:

јули 3, 2021

Категории:

Реклама, Струмица

Автор:

Датум:

јули 3, 2021

Категории:

Реклама, Струмица

👌Паста за заби Extra White Pro

КЛИКНИ ОВДЕ: https://kosta.tiandeprodukti.com/product/паста-за-заби-extra-white-pro/

Ваш сојузник за заслепувачкa насмевка, на која сите ќе се восхитуваат.

✅Ја враќа природната белина и цврстина на забите
✅Заштитува од кариес
✅Обезбедува целосен сет на важни минерали
✅Отстранува остатоци од кафе, вино, цигари и забен камен
✅Елиминира бактерии и го освежува здивот.

Пастата за заби Extra White Pro е стопроцентна алтернатива на скапи естетски процедури кај специјалист. Тоа заштедува време, ресурси и обезбедува трајна и квалитетна заштита.
Повелете посетете не на нашата официјална фејсбук страна ТианДе Струмица

КЛИКНИ ОВДЕ:https://www.facebook.com/TianDeStrumica/