Home

Perdormire
Реклама Струмица

ВО ТИАНДЕ-СТРУМИЦА: ОДЛИЧНИ ПРОИЗВОДИ ЗА ПОДМЛАДУВАЊЕ НА ВАШЕТО ЛИЦЕ!

Home

САКАТЕ ДА ГО ПОДМЛАДИТЕ ВАШЕТО ЛИЦЕ?
Регенеративни серуми во капсули
Рибички ” кои ми дават можност
спокојно да се смеам
без да размислувам за брчките

РЕГЕНЕРАТИВЕН ОКОЛУОЧЕН СЕРУМ

Околуочен регенеративен серум во капсули

Нашето око прави на ден повеќе од 1.000 движења, што значи дека кожата околу очите бара посебна нега
спречува појава на брчки
отстранува темни флеки околу очите
( со редовна примена )
ја прави кожата еластична и
дава голема хидратација
Фасцинира текстура на овој Серум:
– брзо се апсорбира
– не остава масни траги
– кожата е нежна како свила,
свежа и мазна

РЕГЕНЕРАТИВЕН СЕРУМ ЗА ЦЕЛО ЛИЦЕ

Регенеративен серум во капсули

Високото ниво на концентрираност на база на природни состојки, кои навлегуваат длабоко во кожата, го стимулираат обновувањето на клетките, го зајакнуваат ткивото и екстрацелуларната матрица.