ВО ТИАНДЕ-СТРУМИЦА: МЕЗОРОЛЕР ЗА МАСАЖА: ПОДМЛАДЕТЕ ЈА ВАШАТА КОЖА И ЗГОЛЕМЕТЕ ГО ДЕЈСТВОТО НА КРЕМИТЕ ЗА ТРИЕСЕТ ПАТИ!

јули 28, 2022

Мезоролер (валјак за масажа)

Заштедете стотици евра, подмладете ја кожата за десет години и зголемете го дејството на кремите за триесет пати !!!
Употребата на мезоролер го олеснува навлегувањето на активните состојки на козметиката низ епидермалната бариера, помага да се зголеми интензитетот на синтезата на колаген со механичка стимулација на кожата со микроигли долги 0,5 мм и помага да се обнови структурата на сврзното ткиво на кожата. Ефектот од употребата на мезоролер е споредлив со резултатите од салонскиот третман, но неговата употреба не е трауматична или оптоварувачка за семејниот буџет.
Го купувате еднаш, го имате цел живот.
Се користи за :
отстранување на лузни,
стрии,
целулит,
намалување на брчките,
стимулира раст на косата.
третман на скалп при алопеција,
отстранување на пигментацијата,
пеги
Можете да го користите за целото тело.

Споделете ја оваа вест доколку ви се допадна:

НАЈНОВИ ВЕСТИ