ВО ТИАНДЕ-СТРУМИЦА: МЕЗОРОЛЕР КОЈ ГО ПОДОБРУВА НАВЛЕГУВАЊЕТО НА АКТИВНИТЕ СОСТОЈКИ НА КОЗМЕТИКАТА НИЗ КОЖАТА И ЈА ПОДОБРУВА ЦЕЛОКУПНАТА СОСТОЈБА НА КОЖАТА!

јули 14, 2021

МЕЗОРОЛЕР

https://kosta.tiandeprodukti.com/product/мезоролер/

-Употребата на мезоролерот го подобрува навлегувањето на активните состојки на козметиката низ кожата
-Го намалува бројот и длабочината на брчките и овозможува формирање на посебни контури на лицето како резултат на активирање на производството на колаген.
-Овозможува елиминација на лузни (предизвикани од акни, изгореници), стрии и целулит.
-Ја подобрува целокупната состојба на кожата
-Овозможува елиминација на пигментацијата

Повелете посетете не на нашата официјална фејсбук страна ТианДе Струмица

КЛИКНИ ОВДЕ: https://www.facebook.com/TianDeStrumica/

Споделете ја оваа вест доколку ви се допадна:

НАЈНОВИ ВЕСТИ