ВО ТИАНДЕ-СТРУМИЦА: МАСАЖЕРИ ЗА ЛИЦЕ И ТЕЛО!

август 25, 2021

Масажери за лице и тело

Домашна масажа и одлична алтернатива како замена за тертманите од салоните. Поминувајќи само 10-15 минути на ден, ќе добиете одличен резултат многу брзо: забележителен лифт на лицето и цврсто тело.

https://kosta.tiandeprodukti.com/product/3d-лифтинг-масажер-за-лице-и-тело/

https://kosta.tiandeprodukti.com/product/%D0%BC%D0%B0%D1%81%D0%B0%D0%B6%D0%B5%D1%80-%D0%B7%D0%B0-%D1%81%D1%82%D0%B0%D0%BF%D0%B0%D0%BB%D0%B0/

https://kosta.tiandeprodukti.com/product/масажен-ролер-за-лице/

Споделете ја оваа вест доколку ви се допадна: